Sotenäs kommun
Kvarnbergets äldrecentrum
Vecka 16
Måndag
Middag: Korvstroganoff serveras med ris alt. potatismos samt grönsaker.
Efterrätt: Blåbärssoppa serveras med kex.
Kvällsmat: Kycklingsoppa serveras med ostsmörgås.
Efterrätt: Blåbärssoppa serveras med kex.
Kvällsmat: Kycklingsoppa serveras med ostsmörgås.
Tisdag
Middag: Stekt fisk serveras med sås samt potatismos och lingonsylt.
Efterrätt: Rabarberkräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Makaronpudding serveras med lingonsylt.
Efterrätt: Rabarberkräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Makaronpudding serveras med lingonsylt.
Onsdag
Middag: Hawaiikassler serveras med ris samt grönsaker.
Efterrätt: Blandad fruktkräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Heml. yoghurt serveras med smörgås samt varm choklad.
Efterrätt: Blandad fruktkräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Heml. yoghurt serveras med smörgås samt varm choklad.
Torsdag
SKÄRTORSDAG (Matsalen stängd)
Middag: Spenatsoppa serveras med ägghalvor samt potatis.
Efterrätt: Toscapäron serveras med vaniljglass.
Kvällsmat: Omelett serveras med räkstuvning.
Middag: Spenatsoppa serveras med ägghalvor samt potatis.
Efterrätt: Toscapäron serveras med vaniljglass.
Kvällsmat: Omelett serveras med räkstuvning.
Fredag
LÅNGFREDAG (Matsalen stängd)
Middag: Kycklingsnitzel serveras med potatisgratäng samt béarnaisesås och grönsaker.
Efterrätt: Chokladpudding serveras med grädde.
Kvällsmat: Rökt lax alt. köttbullar serveras med äggröra.
Middag: Kycklingsnitzel serveras med potatisgratäng samt béarnaisesås och grönsaker.
Efterrätt: Chokladpudding serveras med grädde.
Kvällsmat: Rökt lax alt. köttbullar serveras med äggröra.
Lördag
PÅSK AFTON
Middag: Kokt lax serveras med kall romsås samt potatismos och ärtor.
Efterrätt: Kesomalta
Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med sill alt. köttbullar samt ägghalva.
Middag: Kokt lax serveras med kall romsås samt potatismos och ärtor.
Efterrätt: Kesomalta
Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med sill alt. köttbullar samt ägghalva.
Söndag
PÅSK DAGEN
Middag: Wallenbergare serveras med gräddsås samt stekt potatis och grönsaker.
Efterrätt: Persikor serveras med grädde.
Kvällsmat: Ostkaka serveras med sylt samt grädde.
Middag: Wallenbergare serveras med gräddsås samt stekt potatis och grönsaker.
Efterrätt: Persikor serveras med grädde.
Kvällsmat: Ostkaka serveras med sylt samt grädde.