Sotenäs kommun
        
    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
                
                    
    
    
    
    Kvarnbergets äldrecentrum
Vecka 9
                        Måndag
                        
                    
                    
                        Middag: Köttfärslimpa serveras med gräddsås samt potatis, grönsaker och lingonsylt.
Efterrätt: Vinbärskräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Husets soppa serveras med ostsmörgås.
                Efterrätt: Vinbärskräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Husets soppa serveras med ostsmörgås.
                        Tisdag
                        
                    
                    
                        Middag: Fiskpudding serveras med skirat smör samt potatis och ärtor.
Efterrätt: Jordgubbskräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Makaronipudding serveras med lingonsylt.
                Efterrätt: Jordgubbskräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Makaronipudding serveras med lingonsylt.
                        Onsdag
                        
                    
                    
                        Middag: Rimmad bog serveras med rotmos.
Efterrätt: Körsbärskräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor.
                Efterrätt: Körsbärskräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor.
                        Torsdag
                        
                    
                    
                        Middag: Ärtsoppa serveras med potatis.
Efterrätt: Kaka serveras med vaniljvisp. (MATSALEN: Pankakor serveras med sylt samt grädde)
Kvällsmat: Pannkakor serveras med sylt samt grädde.
                Efterrätt: Kaka serveras med vaniljvisp. (MATSALEN: Pankakor serveras med sylt samt grädde)
Kvällsmat: Pannkakor serveras med sylt samt grädde.
                        Fredag
                        
                    
                    
                        Middag: Fiskbullar i sås serveras med potatis samt grönsaker.
Efterrätt: Drottningkräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med potatismos och rödbetssallad.
                Efterrätt: Drottningkräm serveras med mjölk.
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med potatismos och rödbetssallad.
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Middag: Korvstroganoff serveras med ris alt. potatismos och grönsaker.
Efterrätt: Glass med smak.
Kvällsmat: Skaldjurspaj serveras med sallad samt dressing.
                Efterrätt: Glass med smak.
Kvällsmat: Skaldjurspaj serveras med sallad samt dressing.
                        Söndag
                        
                    
                    
                        Middag: Wallenbergare serveras med gräddsås samt stekt potatis och grönsaker.
Efterrätt: Jordgubbsmousse.
Kvällsmat: Risgrynspudding serveras med sylt samt grädde.
                Efterrätt: Jordgubbsmousse.
Kvällsmat: Risgrynspudding serveras med sylt samt grädde.