Kostenheten: Kvarnbacken, Lilldal, Tubbe, Valåsen, Rönnängs och Klövedal
Vecka 24
Till varje måltid serveras bröd, grönsaker och måltidsdryck.
Kaffe eller te
Stekt fläsk serveras med bruna bönor, alt. Löksås kokt potatis och varma grönsaker
Drottningkräm serveras med mjölk
Skink Jansson serveras med rårivna grönsaker
Stekt makrill serveras med kokt potatis och stuvad spenat
Smulpaj med äpplen serveras med vaniljsås
Bandpasta serveras med en krämig sås, gjord på bladspenat och skinka
Falukorv i ugn serveras med potatismos, kokta morötter och sås
Fruktsallad serveras med lättvispad grädde
Blomkålsgratäng serveras med rårivna grönsaker
Klar grönsakssoppa, alt. ärtsoppa serveras med nybakat bröd
Pannkakor, vispad grädde och sylt
Sillbuffé, kokt ägg, potatis, gräddfil, gräslök
Köttfärslimpa serveras med kokt potatis, sås och stuvade morötter
Rulltårta serveras med frukt och vispad grädde
Smördegspiroger med husets stuvning serveras med en grönsallad
Ugnsbakad lax serveras med dillstuvad potatis och ärtor
Dajm pannacotta
Fisk – skaldjurspaté serveras med rom sås och sallad
Kalops serveras med kokt potatis, varma grönsaker och rödbetor
Maräng swish, glass, banan och chokladsås
Risgrynspudding serveras med saftsås