Kostenheten: Kvarnbacken, Lilldal, Tubbe, Valåsen, Rönnängs och Klövedal
Vecka 29
Till varje måltid serveras bröd, grönsaker och måltidsdryck.
Kaffe eller te
Kålpudding serveras med kokt potatis, sås, grönsaker och lingon
Äpple och katrinplommonkräm serveras med mjölk
Blomkålssoppa serveras med rosmarin stänger, färsk frukt
Stekt strömming alt. wienerkorv serveras potatismos, skirat smör och grönsaker
Ljummen nyponsoppa serveras med mandelbiskvier och vispad grädde
Lasagnette serveras med sallad
Kokt köttkorv serveras med kokt potatis, grönsaker och pepparrotssås
Ostkaka serveras med vispad grädde och sylt
Kyckling serveras med wokade grönsaker och couscous
Fisksoppa, alt. Soppa, Nybakat bröd
Pannkakor, vispad grädde och sylt
Halstrad kassler serveras med stekt potatis, kall sås
Färsbiffar med soltorkade tomater serveras med potatisklyftor, och sås
Frusen cheesecake
Räksmörgås, rågkaka, sallad, ägg, räkor, majonäs, citron och dill
Fisk på spenatbädd serveras med kokt potatis, grönsaker och citronsås
Rabarberpaj serveras med vaniljvisp
Marinerad fläskfilé serveras med potatissallad/mimosa sallad
Biff stroganoff serveras med kokt potatis, ris, grönsaker och picklade grönsaker
Citronfromage serveras med vispad grädde och frukt
Risgrynspudding serveras med hemlagad sylt, smörgås