Kostenheten: Kvarnbacken, Lilldal, Tubbe, Valåsen, Rönnängs och Klövedal
Vecka 32
Våra måltider serveras alltid svenskt kött & fågel.
Stekt fläsk servereras med löksås och kokt potatis, grönsaker
Hallonkräm serveras med mjölk
Kväll: Skink-Jansson serveras med rårivna grönsaker
Stekt makrill serveras med kokt potatis och stuvad spenat
Smulpaj med äpplen serveras med vaniljsås
Kväll: Bandpasta serveras med en krämig sås, gjord på bladspenat och skinka
Falukorv i ugn serveras med potatismos, kokta morötter och sås
Fruktsallad serveras med lättvispad grädde
Kväll: Blomkålsgratäng serveras med rårivna grönsaker
Kycklingsoppa alt. soppa serveras med nybakat bröd
Pannkakor, vispad grädde och sylt
Kväll: Sillbuffé, kokt ägg, potatis, gräddfil, gräslök
Köttfärslimpa serveras med kokt potatis, sås och stuvade morötter
Chokladpudding serveras med vaniljvisp
Kväll: Smördegspiroger med husets stuvning serveras med en grönsallad
Ugnsbakad lax serveras med dillstuvad potatis och ärtor
Pannacotta serveras med en fruktsås
Kväll: Fisk/skaldjurspaté serveras med rom sås och sallad
Kalops serveras med kokt potatis, varma grönsaker och rödbetor
Marängswiss, glass, banan och chokladsås
Kväll: Risgrynspudding serveras med saftsås