Kostenheten: Kvarnbacken, Lilldal, Tubbe, Valåsen, Rönnängs och Klövedal
Vecka 34
Våra måltider serveras alltid svenskt kött & fågel
Korv stroganoff serveras med kokt potatis, ris och grönsaker
Vin kokt rabarberkompott serveras med vaniljvisp
Kväll: Amerikanska pannkakor serveras med blåbärssylt alt.sylt och smörgås
Stekt torsk serveras med smörstekta champinjoner serveras med kokt och bukettgrönsaker
Nyponsoppa serveras med mandelbiskvier och vispad grädde
Kväll: Smörgås serveras med köttbullar och rödbetssallad
Pannbiff serveras med stekt lök, kokt potatis, sås och grönsaker
Fruktcocktail och vaniljglass
Kväll: Pastagratäng med tomat och mozzarella
Kålsoppa med frikadeller, alt. Veg.Soppa serveras med nybakat bröd
Pannkakor, vispad grädde och sylt
Kväll: Potatisbullar alt. Stekt blodpudding och bacon serveras med rårörda lingon
Tikka Masala(Kyckling i tomatsås) serveras med kokt potatis, ris och grönsaker
Creme Brulé
Kväll: Räksmörgås
Ugnsbakad fisk serveras med delikatesspotatis, hollandaisesås, ärtor
Citronfromage serveras med vispad grädde
Kväll: Fransk potatissallad serveras med kallskuret och exotisk frukt
Ugnsbakad fläskytterfilé i gräddsås serveras med kokt potatis och rostade grönsaker.
Glass i rån
Kväll: Äggost serveras med björnbärssylt