Kostenheten: Kvarnbacken, Lilldal, Tubbe, Valåsen, Rönnängs och Klövedal
Vecka 35
Våra måltider serveras alltid svenskt kött & fågel
Fläskbog med pepparrotssås serveras med kokt potatis alt. Rotmos.
Äpple – katrinplommonkräm serveras med mjölk
Kväll: Grön ärtsoppa serveras med pepparrotsdipp och smörgås
Parmesan panerad torskfilé serveras med kokt potatis, grönsaker och remouladesås
Björnbärspaj serveras med vaniljsås
Kväll: Pytt i panna serveras med rödbetor och stekt ägg
Köttbullar serveras med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och varma grönsaker
Fruktsallad serveras med vaniljkesella
Kväll: Ugnsomelett serveras med sparrisstuvning
Ärtsoppa alt. Soppa, pannkakor, sylt och
Grädde, nybakat bröd
Kväll: Matjessill, gräddfil, ägg och kokt potatis
Baconlindad kycklingfilé serveras med kokt potatis, ris, cidersås och grönsaker
Ingefärskokta päron serveras med kolasås och grädde
Kväll: Bakad potatis, serveras med skagenröra, dill och citron
Dagens fångst serveras med kokt potatis broccoli/blomkålsmix
Ugnsbakad ananas serveras med vaniljglass
Kväll: Crepes serveras med husets stuvning och en grönsallad
Fläskkarré serveras med kokt potatis, gräddsås, gelé och grönsaker
Lingonmousse serveras med lättvispad grädde
Kväll: Janssons frestelse alt. mannagrynspudding