Kostenheten: Kvarnbacken, Lilldal, Tubbe, Valåsen, Rönnängs och Klövedal
Vecka 36
Våra måltider serveras alltid svenskt kött & fågel.
.
Persiljejärpar serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Aprikoskräm serveras med mjölk
Kväll: Tomatsoppa serveras med brödkrutonger och ostsmörgås
Stekt fisk serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Bärpaj serveras med vaniljsås
Kväll: Kycklingköttbullar serveras med en bulgursallad
Kålpudding serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Fruktsallad serveras med vaniljglass
Kväll: Varmkorv serveras med potatismos, rostad lök, senap
Ärtsoppa alt. Soppa serveras med nybakat bröd
Pannkakor, vispad grädde och sylt
Kväll: Grönsaksbiffar serveras med en kall sås
Ugnsbakad kotlettrad serveras med rostad potatis (söt och vit potatis), sås och grönsaker
Cheesecake i glas
Kväll: Spenat/ostpaj serveras med kallskuret och örtsås
Lax i ugn serveras med kokt potatis, romsås /varm sås och grönsaker
Kladdkaka serveras med vispad grädde
Kväll: Grillad kyckling serveras med mimosasallad/legymsallad
Porterstek serveras med kokt potatis, grönsaker, sås och gelé
Fruktmousse
Kväll: Makaronipudding med bacontärningar serveras med tomatsallad