Kostenheten: Kvarnbacken, Lilldal, Tubbe, Valåsen, Rönnängs och Klövedal
Vecka 37
Våra måltider serveras alltid svenskt kött & fågel.
Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås, grönsaker och lingon
Bärkräm serveras med mjölk
Kväll: Blomkålssoppa serveras med ostsmörgås
Stekt strömming alt. maträtt serveras potatismos, skirat smör och grönsaker
Ljummen nyponsoppa serveras med mandelbiskvier och vispad grädde
Kväll: Lasagnette serveras med sallad
Kokt köttkorv serveras med kokt potatis, grönsaker och pepparrotssås
Ostkaka serveras med vispad grädde och sylt
Kväll: Kyckling serveras med wokade grönsaker och couscous
Fisksoppa, alt. Soppa
Nybakat bröd
Pannkakor, vispad grädde och sylt
Kväll: Halstrad kassler serveras med stekt potatis, kall sås
Färsbiffar med soltorkade tomater serveras med rostade potatisklyftor, grönsaker och sås
Frusen cheesecake
Kväll: Räksmörgås, rågkaka, sallad, ägg, räkor, majonnäs, citron och dill
Fisk på spenatbädd serveras med kokt potatis, grönsaker och citronsås
Rabarberpaj serveras med vaniljvisp
Kväll: Kallskuren kalkon serveras med potatissallad/mimosa sallad
Biff stroganoff serveras med kokt potatis, ris, grönsaker och picklade grönsaker
Citronfromage serveras med vispad grädde och frukt
Kväll: Risgrynspudding serveras med hemlagad sylt, smörgås