Kostenheten: Kvarnbacken, Lilldal, Valåsen, Rönnängs och Klövedal
Vecka 49
Vi serverar endast svenskt kött och fågel.
Till varje måltid serveras bröd, grönsaker och måltidsdryck, kaffe eller te.
Med reservation för ändringar.
Stekt fläsk serveras med bruna bönor, alt. Löksås kokt potatis och varma grönsaker
Äpple-katrinplommon kräm serveras med mjölk
Kvällsmat: Skink-Jansson serveras med rårivna grönsaker
Torsk med ägg-persiljesås serveras med kokt potatis och grönsaker
Smulpaj med äpplen serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Bandpasta serveras med en krämig sås
Falukorv i ugn serveras med potatismos, kokta morötter och sås
Fruktsallad serveras med lättvispad grädde
Kvällsmat: Blomkålsgratäng med ostsås serveras med smörgås
Klar grönsakssoppa, alt. ärtsoppa serveras med nybakat bröd
Pannkakor, vispad grädde och sylt
Kvällsmat: Sillbuffé, kokt ägg, potatis, gräddfil
Kyckling i balsamicosås serveras med kokt potatis alt. Ris och grönsaker
Apelsinmousse
Kvällsmat: Fisk – skaldjurspaté serveras med rom sås och sallad
Fiskgratäng med dillsås serveras med potatismos och grönsaker
Pannacotta serveras med bärsås
Kvällsmat: Smördegspiroger med husets stuvning serveras med en grönsallad
Mustig köttgryta med lingon serveras med kokt potatis och grönsaker
Marängswish, glass, banan och chokladsås
Kvällsmat: Risgrynsgröt, serveras med kanel och smörgås