Ätranhemmet
Vecka 23
Middag A: Korv och rotfruktsgryta, potatis, grönsaker
Middag B: Kräftströmming, potatismos, grönsaker
Dessert: Fruktsoppa, skorpa
Kvällsmat: Omelett, stuvning
Middag A: Fiskpudding smör potatis & gröna ärter
Middag B: Italiensk ostsoppa, mjuk smörgås
Dessert: Exotisk kokoskaka, grädde
Kvällsmat: Crêpes med fyllning & sallad
Middag A: Köttfärslimpa med grekiska smaker, rostad potatis, tzatziki, grönsaker
Middag B: Rimmad fläskbog, pepparrotssås, potatis, grönsaker
Dessert: Bärkompott
Kvällsmat: Pastasallad
Middag A: Halv special med klassiska tillbehör
Middag B: Skinksås, blomkål, potatis, grönsaker
Dessert: Manna a´la Malta, saftsås
Kvällsmat: Vad köket erbjuder
Nationaldagen
Middag: Rabarberkyckling, potatis, grönsaker
Dessert: Bärpaj och vaniljsås
Kvällsmat: Fisksoppa med sej, torsk och tomat toppad med räkor och dill, serveras med aioli"
Middag: Kryddig äppelskinka, sås, potatis, grönsaker
Dessert: Fruktsallad med honungsyoghurt
Kvällsmat: Pizza, sallad
Middag: Fisk med apelsin- & citronsalsa, potatismos, grönsaker
Dessert: Morotskaka
Kvällsmat: Stuvad spenat, prinskorv, ägghalva