Falkenbergs kommun
        
    
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                
                    
                        
                
    
    
    
    Ätranhemmet
Vecka 30
                        Måndag
                        
                    
                    Middag: Stekt korv, stuvad färsk vitkål, potatis, grönsaker
Dessert: Frukt
Kvällsmat: Äggakaka, bacon, lingonsylt
                        Tisdag
                        
                    
                    Middag A: Stekt fisk, citronhollandaisesås, potatis och grönsaker
Dessert: Vinbärskaka m vaniljgrädde
Kvällsmat: Gratinerad kyckling på broccolibädd, ris
                        Onsdag
                        
                    
                    Middag A: Köttfärs- och potatislåda, grillade grönsaker
Dessert: Krusbärskräm med äpple
Kvällsmat: Varma mackor
                        Torsdag
                        
                    
                    Middag A: Potatis- och purjolökssoppa, smörgås
Dessert: Rabarberpaj, vaniljsås
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt, stekt ägg
                        Fredag
                        
                    
                    Middag: Pannbiff med lök, sås, potatis, grönsaker, lingon
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Stekt kyckling, melon, potatissallad
                        Lördag
                        
                    
                    
                        Middag: Fiskgryta, kokt potatis, sallad
Dessert: Sommarens bär & lättvispad grädde
Kvällsmat: Stuvad blomkål med krispigt persiljetäcke, bacon
                Dessert: Sommarens bär & lättvispad grädde
Kvällsmat: Stuvad blomkål med krispigt persiljetäcke, bacon
                        Söndag
                        
                    
                    Middag: Kyckling i sötsur dillsås, potatis och grönsaker
Dessert: Glass, chokladtopping
Kvällsmat: Sill, potatis, gräddfil,gräslök