Ätranhemmet
Vecka 48
Med reservation för ändringar.
Middag: Stekta isterband serveras med persiljestuvad potatis o grönsaker
Dessert: Fruktsoppa, kex
Kvällsmat: Omelett, svampstuvning
Middag A: Stekt fisk serveras med kall sås, potatis, grönsaker
Dessert: Plommonkaka, kaffegrädde
Kvällsmat: Risgrynsgröt, smörgås
Middag A: Köttfärs i ugn med ost o tomat serveras med sås, potatis o grönsaker
Dessert: Krusbärskräm
Kvällsmat: Potatisbullar, stekt bacon, lingon
Middag A: Potatis o purjolökssoppa serveras med mjukt bröd
Dessert: Bärpaj, vaniljsås
Kvällsmat: Pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor
Middag A: Stekt falukorv serveras med potatismos, dressing, grönsaker
Dessert: Körsbärssoppa
Kvällsmat: Jansons frestelse, ägghalva
Middag: Fisk med apelsin o citronsalsa serveras med sås, potatis, grönsaker
Dessert: Fruktcoctail, grädde
Kvällsmat: Potatisgratäng, prinskorv
Middag: Schnitzel serveras med rödvinssås, stekt potatis, grönsaker
Dessert: Pepparkaksmoussé
Kvällsmat: Pannkaka, sylt