Boken
Vecka 28
Middag A: Bondomelett
Dessert: Frukt
Kvällsmat: Sill, potatis, gräddfil, gräslök & smörgås
Middag A: Stekt fisk, remouladsås, potatismos, grönsaker
Dessert: Drottningkräm
Kvällsmat: Vad köket erbjuder
Middag A: Korv Stroganoff, ris & grönsaker
Dessert: Bäryoghurt
Kvällsmat: Risgrynsgröt
Middag A: Pastasallad med kyckling o kall sås
Dessert: Äppelpaj och vaniljsås
Kvällsmat: Crêpes med köttfärsfyllning & sallad
Middag A: Kycklingpannbiff, örtsås, klyftpotatis, grönsaker
Dessert: Vinbärskräm
Kvällsmat: Bakad potatis med vegetarisk röra
Middag: Mandelfisk, potatis, sås & grönsaker
Dessert: Persikor, grädde
Kvällsmat: Köttbullemacka med rödbetssallad
Middag: Lätt stekt kassler, potatissallad, sallad
Dessert: Kaneläpplen med glass
Kvällsmat: Laxbullar, spenatstuvning, potatis