Boken
Vecka 35
Middag A: Pasta med ost- & skinksås, grönsaker
Middag B: Fiskpudding, smör, potatis
Dessert: Frukt
Kvällsmat: Vad köket erbjuder
Middag A: Citronfisk med timjansås, potatis, grönsaker
Middag B: Broccoligratäng med skin
Dessert: Hallonkräm
Kvällsmat: Bondomelett, sallad
Middag A: Köttfärslimpa, sås, potatis, grönsaker, lingon
Middag B: Fisksoppa från paradiset (torsk, sej, fänkål, tomat), mjukt bröd
Dessert: Citronfil, småkaka
Kvällsmat: Risgrynsgröt, sylt
Dessert: Pannkaka med sylt
Kvällsmat: Kräm o smörgås
Middag A: Ost- och baconkorv, potatismos, grönsaker
Middag B: Pastagratäng-Skinklasagnette
Dessert: Äppelkompott med vaniljkvarg
Kvällsmat: Kyckling- och apelsinpaj, sallad
Middag: Kryddig äppelskinka, sås, potatis, grönsaker
Dessert: Fruktcocktail, grädde
Kvällsmat: Bakad Potatis med tonfiskfyllning, blandad sallad
Middag: Chilistek, ugnspotatis, sås, gelé, grönsaker
Dessert: Toscapäron, vaniljkesella
Kvällsmat: Stuvad blomkål med krispigt persiljetäcke, bacon