Boken
Vecka 37
Middag A: Skinkgryta med purjolök, paprika, äpple och curry serveras med kornris & grönsaker
Middag B: Ost- och senapsgratinerad falukorv med potatismos, grönsaker
Dessert: Frukt
Kvällsmat: Omelett med sparrisstuvning
Middag A: Fisk Bonjour (färskost, dill & gräslök), potatis och grönsaker
Middag B: Kött- och grönsakssoppa, mjuk smörgås
Dessert: Blåbärskaka med vaniljkesella
Kvällsmat: Stuvad spenat, prinskorv, ägghalva
Middag A: Chili sin carne, havreris, grönsaker
Middag B: Kokt torsk, ägg & persiljesås, potatis & dillinkokta morötter
Dessert: Körsbärskräm
Kvällsmat Risgrynsgröt, sylt
Middag A: Kycklingsoppa med curry, mjukt bröd
Middag B: Blodkorv, bacon, grönsaker, lingon
Dessert: Kesokaka, sylt
Kvällsmat: Korv m bröd, potatismos, grillgurka
Middag A: Kålpudding, sås, potatis, grönsaker, lingon
Middag B: Stekt fisk, potatismos, grönsaker
Dessert: Mangosoppa
Kvällsmat: Grönsakspytt, kycklingdrumsticks, kall örtsås
Middag: Biff Stroganoff, potatis, grönsaker
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Crêpes med köttfärsfyllning & sallad
Middag: Kyckling med mango, kulpotatis, grönsaker
Dessert: Fruktcocktail, grädde
Kvällsmat: Kalvsylta, stekt potatis, rödbetor