Falkenbergs kommun
        
    
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
                
                    
                        
                
    
    
    
    Mötesplats Mölle
Vecka 35
                        Måndag
                        
                    
                    Middag A: Pasta med ost- & skinksås, grönsaker
Middag B: Fiskpudding, smör, potatis
Dessert: Frukt
                        Tisdag
                        
                    
                    Middag A: Citronfisk med timjansås, potatis, grönsaker
Middag B: Broccoligratäng med skin
Dessert: Hallonkräm
                        Onsdag
                        
                    
                    Middag A: Köttfärslimpa, sås, potatis, grönsaker, lingon
Middag B: Fisksoppa från paradiset (torsk, sej, fänkål, tomat), mjukt bröd
Dessert: Citronfil, småkaka
                        Torsdag
                        
                    
                    Middag A: Minestronesoppa, mjuk smörgås
Middag B: Stekt fläsk, potatis, löksås, grönsaker
Dessert: Pannkaka med sylt
                        Fredag
                        
                    
                    Middag A: Ost- och baconkorv, potatismos, grönsaker
Middag B: Pastagratäng-Skinklasagnette
Dessert: Äppelkompott med vaniljkvarg
                        Lördag
                        
                    
                    Middag: Kryddig äppelskinka, sås, potatis, grönsaker
Dessert: Fruktcocktail, grädde
                        Söndag
                        
                    
                    Middag: Chilistek, ugnspotatis, sås, gelé, grönsaker
Dessert: Toscapäron, vaniljkesella