Äldreboendet Tunagården
Vecka 32
Falukorv med pepparrotssås kokt potatis |
Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg och rödbetor |
Blåbärssoppa serveras med vispad grädde |
Kyckling i currysås med ris |
Kalvsylta med rödbetssallad och potatis |
Stekt strömmingsflundra med potatismos |
Linsstroganoff med pasta |
Äppelkräm serveras med gräddmjölk |
Isterband med stuvad potatis serveras med rödbetor |
Kalvsylta med rödbetssallad och potatis |
Leverbiff med sås och potatis och lingonsylt |
Krämig grön lasagne med linser, spenat och keso |
Saftsoppa |
Kokt fisk med ägg och persiljesås och potatis |
Kalvsylta med rödbetssallad och potatis |
Köttfärssås med pasta |
Spenatsoppa med ägg och smörgås med pålägg |
Ugnspannkaka med sylt |
Ajvarkyckling med pasta |
Kalvsylta med rödbetssallad och potatis |
Gratinerad fisk med champinjon- och vitvinssås och potatis |
Grönsaksbiffar med sås och potatis |
Chokladmousse Blodpudding med bacon och lingonsylt Kalvsylta med rödbetssallad och potatis |
Fläskkarré med katrinplommon, gräddsås, potatis Paprika- och kikärtsgryta med bulgur Toscapäron med glass |
Järpar med oliver och salladsost, krämig tomatsås och ris |
Kalvsylta med rödbetssallad och potatis |
Portergryta och potatis |
Laxpudding med skirat smör |
Bärpaj och vaniljsås |
Bondomelett med potatis, lök och korv |
Kalvsylta med rödbetssallad och potatis |