Göteborgs stad
Restaurang Elias
Vecka 38
Måndag
Lunch 1: Kokt fläskkorv serveras med rotmos, senapssås och broccoli
Lunch 2: Laxquneller serveras med potatis, hummersås och broccoli
Tisdag
Lunch 1: Stekt strömming serveras med potatismos, skirat smör, rårörda lingon och ärtor
Lunch 2: Ost- och skinksås serveras med pasta och ärtor
Onsdag
Lunch 1: Köttfärslimpa serveras med potatis, äppelgräddsås och morotsmix
Lunch 2: Chili sin carne serveras med ris och crème fraiche samt morotsmix
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med köttkorv, senap och nybakt bröd samt ost
Dessert: Pannkakor serveras med bärsylt (ingår i soppan)
Lunch 2: Nasigoreng med kyckling serveras med sweet chilicrème
Fredag
STÄNGT
Lördag
Lunch 1: Ostpanerad fiskfilé serveras med potatis, vitvinssås med dill och gräslök samt bukettgrönsaker
Lunch 2: Kökets val
Söndag
Lunch 1: Boeuf bourguignon serveras med potatismosoch romanescoblandning
Lunch 2: Kökets val