Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 43

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1: Korvstroganoff serveras med ris samt vitkålssallad med paprika och morot  

Lunch 2: Stekt panerad spätta serveras med potatis, dansk remouladsås samt vitkålssallad med paprika och morot 

Tisdag

Lunch 1: Pocherad torskfilé serveras med potatis, ägg- och persiljesås samt rårivna morötter

Lunch 2: Fläskbogsgryta med plommon serveras med potatismos och rårivna morötter 

Onsdag

Lunch 1: Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka och broccoli 

Lunch 2: Svamprisotto serveras med vitlöksbröd och broccoli   

Torsdag

Lunch 1: Kycklingsoppa med nudlar och lime serveras med nybakt bröd  

Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås  (ingår i soppan

Lunch 2: Morotslasangette med keso serveras med örtaioli och blandsallad  

Fredag

Lunch 1: Bohuslänsk fiskpudding serveras med potatis, skirat smör och ärtor 

Lunch 2: Marockansk köttgryta serveras med bulgur och citronyoghurt   

Lördag

Lunch 1: Höstgryta med svamp och lingon serveras med potatis och morötter   

Lunch 2: Kökets val  

Söndag

Lunch 1: Herrgårdskyckling serveras med stekt potatis och haricots verts   

Lunch 2: Kökets val