Restaurang Elias
Vecka 43
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Korvstroganoff serveras med ris samt vitkålssallad med paprika och morot
Lunch 2: Stekt panerad spätta serveras med potatis, dansk remouladsås samt vitkålssallad med paprika och morot
Lunch 1: Pocherad torskfilé serveras med potatis, ägg- och persiljesås samt rårivna morötter
Lunch 2: Fläskbogsgryta med plommon serveras med potatismos och rårivna morötter
Lunch 1: Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka och broccoli
Lunch 2: Svamprisotto serveras med vitlöksbröd och broccoli
Lunch 1: Kycklingsoppa med nudlar och lime serveras med nybakt bröd
Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås (ingår i soppan
Lunch 2: Morotslasangette med keso serveras med örtaioli och blandsallad
Lunch 1: Bohuslänsk fiskpudding serveras med potatis, skirat smör och ärtor
Lunch 2: Marockansk köttgryta serveras med bulgur och citronyoghurt
Lunch 1: Höstgryta med svamp och lingon serveras med potatis och morötter
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Herrgårdskyckling serveras med stekt potatis och haricots verts
Lunch 2: Kökets val